| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
damar02
Bir yanda sevdalar,bir yanda hayat Site Admin

Kayıt: 01 Şub 2008 Mesajlar: 622 Mesaj Puanı: 1766 Konum: İstanbul Meslek: Özel Güvenlik
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 11:47 am Mesaj konusu: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
evet sevgili dostlar.2 gün önce duyurusunu yaptığı... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
En son SeRHaD tarafından Pzr Hzr 29, 2008 11:51 am tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi En son DÜNDAR tarafından Pts Mar 31, 2008 6:28 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi En son damar02 tarafından Sal Mar 11, 2008 8:30 am tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
UsTa
Mezara Kadar Müslümcüyüz Yeni Katılımcı

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 63 Mesaj Puanı: 96 Konum: Ankara Meslek: Özel Güvenlik
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten cok güzel manzaralar bunla... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ UsTa'nın Hayatı Kumar,Yüreği İse Tek Kozudur!..
|
|
 |
|
 |
berlinankara
Kayıt: 02 Mar 2008 Mesajlar: 75 Mesaj Puanı: 133 Konum: Yurt Dışı Meslek: Emlakçı
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
tsekkurler hella olsun sızlere sıtenızın farkını g... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ iyiki varsiniz hem sizler hemde Arabesk
|
|
 |
|
 |
iSYaNKaR_34
SeViLMeDeN SeVMeNiN CeZaSıNı ÇeKiYoRuM. . Özel Üye

Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 743 Mesaj Puanı: 410 Konum: İstanbul Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
konsere gidemedim ona yanıyorum sağolasın (dama02)... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
ToPRaK GiBi eZDiN BeNi KüL eTTiN
KuLLaRıNa BeNi oYuNCaK eTTiN
SaNKi YeTMeZ GiBi eZiYeT eTTiN
eN SoNuNDa BeNi iSYaNKâR eTTiN. . .
|
|
 |
|
 |
Poseidon
Alayına isyan,İNADINA Müslüm Baba... Özel Üye

Kayıt: 09 Şub 2008 Mesajlar: 18 Mesaj Puanı: 34 Konum: İstanbul Meslek: Doktor
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 4:57 pm Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
| herkes baba ile fotoğraf çektirmek için yarışırken... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
SeRHaD
Canımdan Kıymetli Bir Dostum Olsun.. Site Kurucusu

Kayıt: 25 Oca 2008 Mesajlar: 749 Mesaj Puanı: 2865 Konum: Kocaeli Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
ne kadar mutlu oldugunuzu ve yıllarca istediğiniz ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Felek Bana Kastetmiş Bırakmıyor Peşimi...
|
|
 |
|
 |
baydamarersin
Kayıt: 01 Şub 2008 Mesajlar: 236 Mesaj Puanı: 453 Konum: İstanbul Meslek: Psikoloji
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 07, 2008 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben şu an yazacak kelime bulamıyorum... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
En son baydamarersin tarafından Cum Mar 07, 2008 6:50 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
NURCUM
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cmt Mar 08, 2008 11:53 am Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
cok güzel olmus mahmut abi
keske bizlerde orda o... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ ________________________________
|
|
 |
|
 |
babacan1102
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 4:15 pm Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
müslüm baba yı yakında gören müslümc... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
|
|
 |
|
 |
ugurcanakti
DoStLaRıN iTTiĞi ÇaMuRDa KaLDıM Özel Üye

Kayıt: 19 Şub 2008 Mesajlar: 249 Mesaj Puanı: 352 Konum: İstanbul Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 5:23 pm Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
| keşke bende gidebilseydim resimlere baktıkça ah çe... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
DeRBeDeR.VuRGuN.63
Kayıt: 08 Şub 2008 Mesajlar: 501 Mesaj Puanı: 439 Konum: İstanbul Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 7:09 pm Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=pq4mgks]... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
En son DeRBeDeR.VuRGuN.63 tarafından Sal Mar 11, 2008 8:29 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
SeRHaD
Canımdan Kıymetli Bir Dostum Olsun.. Site Kurucusu

Kayıt: 25 Oca 2008 Mesajlar: 749 Mesaj Puanı: 2865 Konum: Kocaeli Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 7:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardeş Öyle bir anlatmışsın ki saniyesi saniyesini... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Felek Bana Kastetmiş Bırakmıyor Peşimi...
|
|
 |
|
 |
ugurcanakti
DoStLaRıN iTTiĞi ÇaMuRDa KaLDıM Özel Üye

Kayıt: 19 Şub 2008 Mesajlar: 249 Mesaj Puanı: 352 Konum: İstanbul Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Mar 10, 2008 7:44 pm Mesaj konusu: Re: MÜSLÜM GÜRSES i İSTANBUL KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK |
|
|
| mervan hakkaten büyüksün yazını tek solukta okudum... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
Szymek
Sanma Sen Gidince Ben Hep Ağladım Süper Moderator

Kayıt: 01 Şub 2008 Mesajlar: 446 Mesaj Puanı: 1164 Konum: Kocaeli Meslek: İletişim-Teknoloji
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Sal Mar 11, 2008 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
walla kardeş çok süper duygu olsa gerek.okurken tü... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
|
|
 |
|
 |
NURCUM
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cum Mar 14, 2008 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
kardesİm brawo walla
İnsallah darisi bİzİm basim... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ ________________________________
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|