| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DÜNDAR
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 9:08 pm Mesaj konusu: Nette İlk !.. ''Bir Kadın Tanıdım''ın Öyküsü |
|
|
arabesk dünyası gururla sunar !..siz... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ ''Handan hamamdan geçtik...Günışığındaki hissemize razıydık...Saadetinden geçtik...Ümidine razıydık...Hiçbirini bulamadık...Kendimize hüzünler icad ettik...Avunamadık...Yoksa biz...Biz bu dünyadan değil miydik ''?
En son DÜNDAR tarafından Prş Eyl 25, 2008 9:28 pm tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
| Teşekkür Edenler |
 |
Miharbi(02-10, 1:20), HaNcI_Abi(01-11, 20:55), DÜNDAR kullanıcısının bu mesajına teşekkür edenler.
|
|
DamarHattı
SerdarLa Damar Hattı Özel Üye

Kayıt: 01 Ağu 2008 Mesajlar: 19 Mesaj Puanı: 51 Konum: Ankara Meslek: Yayıncı
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 9:18 pm Mesaj konusu: Re: Nette İlk !.. ''Bir Kadın Tanıdım''ın Öyküsü |
|
|
efsane bilgiler..benimde aklımda geçen olaylar gel... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ SerdarLa Damar Hattı
En son DamarHattı tarafından Prş Eyl 25, 2008 9:23 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
HaNcI_Abi
Kayıt: 05 Şub 2008 Mesajlar: 230 Mesaj Puanı: 966 Konum: Konya Meslek: Diş Hekimi
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 9:19 pm Mesaj konusu: Re: Nette İlk !.. ''Bir Kadın Tanıdım''ın Öyküsü |
|
|
gercekten cok hazin cok acıklı bir Öyküsü varmış Ş... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Aşkından Ölsemde Bİlmeyeceksin...
En son HaNcI_Abi tarafından Cmt Eyl 27, 2008 8:12 pm tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
By_PatRoN
Kayıt: 24 Eyl 2008 Mesajlar: 1 Mesaj Puanı: 2 Konum: Ankara Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 9:35 pm Mesaj konusu: Re: Nette İlk !.. ''Bir Kadın Tanıdım''ın Öyküsü |
|
|
| yıllardır dinleyerek hayal gücümüzü ... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
okyanus
SiLiNmEyEn hAtIrALaR.. Aktif Katılımcı

Kayıt: 21 Eyl 2008 Mesajlar: 112 Mesaj Puanı: 280 Konum: Ankara Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Prş Eyl 25, 2008 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
of off way be teşekürler.. _________________ Yanmiş Bir yÜrek vAr Ah İLe DoLu...
En son okyanus tarafından Prş Eyl 25, 2008 10:04 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
baydamarersin
Kayıt: 01 Şub 2008 Mesajlar: 236 Mesaj Puanı: 453 Konum: İstanbul Meslek: Psikoloji
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2008 12:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
hazırlayıp uğraşan ve yıllarca büyük bir ilgiyle d... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
|
|
 |
|
 |
emrahatila
Kayıt: 02 Tem 2008 Mesajlar: 3 Mesaj Puanı: 6 Konum: İstanbul Meslek: Sigorta
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Cmt Eyl 27, 2008 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| geçekten çok etkileyici bir olay okurken bile tüyl... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
Szymek
Sanma Sen Gidince Ben Hep Ağladım Süper Moderator

Kayıt: 01 Şub 2008 Mesajlar: 446 Mesaj Puanı: 1164 Konum: Kocaeli Meslek: İletişim-Teknoloji
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 1:59 am Mesaj konusu: |
|
|
bilgiler mükemmel.emeği geçen herkeze sonsuz teşek... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________
|
|
 |
|
 |
gönülyorgunu
Sen Hiç Düşündün mü Ne Olur Sonum!! Dj Ekibi

Kayıt: 05 Şub 2008 Mesajlar: 227 Mesaj Puanı: 460 Konum: Kocaeli Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 12:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum çok ama çok... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Kahrımdan Bir Anda Ölesim Geldi !!
|
|
 |
|
 |
berlinankara
Kayıt: 02 Mar 2008 Mesajlar: 75 Mesaj Puanı: 133 Konum: Yurt Dışı Meslek: Emlakçı
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 5:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevdıgım sarkı yıldırım canerde cok guzel okudu co... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ iyiki varsiniz hem sizler hemde Arabesk
|
|
 |
|
 |
merve
Kayıt: 14 Tem 2008 Mesajlar: 2 Mesaj Puanı: 4 Konum: İstanbul Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pzr Eyl 28, 2008 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| helal olsun size.çok sevdiğim bi şarkı.şarkının hi... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
baba65
Kayıt: 02 Nis 2008 Mesajlar: 233 Mesaj Puanı: 487 Konum: Van Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Eyl 29, 2008 8:36 pm Mesaj konusu: Re: Nette İlk !.. ''Bir Kadın Tanıdım''ın Öyküsü |
|
|
Öncelikle emeği geçenlere teşekkür ederim.
süre... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız
|
|
 |
|
 |
KuL_SeWDaSı
Damar Hastası Yeni Katılımcı

Kayıt: 29 Eyl 2008 Mesajlar: 3 Mesaj Puanı: 6 Konum: Erzurum Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Pts Eyl 29, 2008 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok üzücü bir hikayesi var... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ " Eğer ki aşk'a, sevgi'ye, isyan'a dair varsa. Yüreğimizde; kelimeler. Ya bir duygunun esiridir, yada arabeskin sesidir..."
|
|
 |
|
 |
gönülyorgunu
Sen Hiç Düşündün mü Ne Olur Sonum!! Dj Ekibi

Kayıt: 05 Şub 2008 Mesajlar: 227 Mesaj Puanı: 460 Konum: Kocaeli Meslek: Öğrenci
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
baba65 'e katılıyorum klip olduğunu düşünüyorum da... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Kahrımdan Bir Anda Ölesim Geldi !!
|
|
 |
|
 |
gecekondu ömer
Kayıt: 06 Tem 2008 Mesajlar: 7 Mesaj Puanı: 14 Konum: Ankara Meslek: Mimarlık
Tuttuğu Takım

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
harbiden insanı içerleyen bi hikayesi var az çok t... mesajın devamını görebilmek için Kayıt olmalı veya Giriş yapmalısınız _________________ Bu Sevda Kalbime Bir GECEKONDU...!
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|